3FM nieuws

'Starstruck' van Years & Years is 3FM Megahit

foto: NPO 3FMfoto: NPO 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. 'Starstruck' van Years & Years is 3FM Megahit

Years & Years is back! Of nouja, Olly Alexander is back. 'Starstruck' is de eerste single van het soloproject dat Years & Years is geworden en deze is meteen bestempeld als 3FM Megahit. Je hoort de track nu extra vaak bij 3FM!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Sterrenhemel

Waar het liedje op geïnspireerd is? Olly was met zijn team een nacht in de studio in Londen. Er stonden ontzettend veel sterren aan de hemel, iets wat in Londen niet vaak voorkomt.

"All I’ve wanted to do is go out and dance. So I’ve been putting all that pent up energy into the music." vertelt Olly in een interview met NME.

Soloproject van Olly Alexander

In maart werd bekend dat Years & Years voortaan doorgaat als een soloproject van Olly. Mikey Goldsworthy zal live wel nog de vaste bassist zijn. Emre Türkmen wil zich meer gaan focussen op een carrière als schrijver en producer.

Ze zijn nog steeds bevriend en niet met ruzie uit elkaar gegaan.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

TikTok

Eerder werd de track al geteased op TikTok door Alexander. Hier hoorde een bijbehorend dansje bij, waar veel mensen gebruik van maakte.

Meer Years & Years?

Kijk dan even hier voor een interview van Years & Years bij 3FM. Of check dit artikel om nog van Years & Years te weten te komen!

Ster advertentie
Ster advertentie