3FM nieuws

The Vices speelt 'Tomorrow I'll Be' in de 3FM Live Box

foto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. The Vices speelt 'Tomorrow I'll Be' in de 3FM Live Box

The Vices waren vanmorgen te gast in de 3FM Live Box. De band speelde hier de huidige teamsong van Sanders Vriendenteam en nieuwe single genaamd 'Tomorrow I'll Be'. Ze vertelde de ins en outs over de nieuwe track en natuurlijk over hun tour door Europa met niemand minder dan Nothing But Thieves.

'Tomorrow I'll Be'

De band heeft de track net uitgebracht als single maar vertelde dat ze het nummer eigenlijk helemaal niet uit wilde brengen als single. Leadzanger Floris vertelt dat het een lastig nummer is om te zingen. "Ik vind dit nummer altijd spannend om te zingen, maar het is wel heerlijk om deze live te doen, zeker als het goed gaat!" Hij heeft zelfs nog wat zanglessen speciaal voor dit nummer genomen! Ondanks dat de band normaal hard rockt past een rustige nummer ook goed bij de band. Benieuwd hoe de live versie klonk? Check 'm hier:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Voorprogramma Nothing But Thieves

De band kwam een beetje brak in de studio aan. Zo vertellen ze Sander dat ze al sinds vrijdag op pad zijn met de auto en een rit hebben gemaakt van Kopenhagen, Stockholm, naar Luxemburg en vanuit daar door naar de 3FM Live Box. Niet gek dat de band er een beetje moe uitziet dus. Ze spelen in het voorprogramma tijdens de tour van Nothing But Thieves. Floris vertelt hoe vet het is: "Het overtreft alles wat we hadden kunnen bedenken, iedereen is super verwelkomend." Aankomende week gaat de band ook van start met hun eigen tour.

Ster advertentie
Ster advertentie