3FM nieuws

Dit kun jij verwachten van Nothing But Thieves in de Ziggo Dome vanavond

foto: Ben Houdijk
  1. Nieuwschevron right
  2. Dit kun jij verwachten van Nothing But Thieves in de Ziggo Dome vanavond

Ter ere van The Moral Panic Tour staat Nothing But Thieves vanavond in de Ziggo Dome! Dit wordt de grootste headlineshow die het vijftal ooit in ons land gaf. Ben jij erbij? Lees dan hier wat je kan verwachten van de show vanavond!

Moral Panic

Vanaf maart tourt de band al door Europa. Na Frankrijk, Zwitserland, België, Duitsland, Polen en Oostenrijk is het vanavond eindelijk de beurt aan Nederland. Eigenlijk zou de band eind vorig jaar al deze kant opkomen, maar uiteraard gooide corona roet in het eten. Dat heeft er ook voor gezorgd, dat de nummers van het in 2020 uitgekomen derde studioalbum Moral Panic nu pas in Europa naar het podium wordt gebracht.

Als we de setlists mogen geloven van de afgelopen shows in onze buurlanden, komt er ook genoeg materiaal voorbij van het laatste album zoals de tracks 'Real Love Song', 'Unperson', 'Is Everybody Going Crazy' en natuurlijk ex-3FM Megahit 'Impossible'.

Eerdere hits

Maar voor de fans van het eerste uur ook genoeg materiaal om naar uit te kijken. Uiteraard worden hits als 'Futureproof', iedere Nederlanders' favoriet 'Amsterdam' en 'Forever and Ever More' gespeeld. Dat klonk bij een eerdere show deze week als volgt:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

The Vices in het voorprogramma

Sowieso is het een avondvullend programma vanavond in de Ziggo Dome. Niemand minder dan 3FM Talent The Vices staan namelijk in het voorprogramma. Voor 17.000 man, is dit wel zo'n beetje de grootste show die de Nederlandse band ooit heeft mogen spelen. Hierover sprak 3FM-dj Sander deze week met Floris van The Vices, vooral heel veel zin te hebben: "Ik heb nog nooit een show gedaan op deze grote, geen idee misschien plas ik wel in m'n broek."

3FM Exclusive

Nothing But Thieves heeeft inmiddels een track record opgebouwd bij 3FM. Met meerdere 3FM Megahits op hun naam, een top 5-positie in de 3FM Festival Top 999, meerdere interviews en natuurlijk de 3FM Exclusive met de band. Voor een handjevol fans, trad de band een aantal jaar geleden op in intieme setting. Perfect voorspel voor vanavond:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie