3FM Megahit

'Impossible' van Nothing But Thieves is 3FM Megahit

foto: Ben Houdijk
  1. Nieuwschevron right
  2. 'Impossible' van Nothing But Thieves is 3FM Megahit

In maart hadden de heren van Nothing But Thieves al een megahit te pakken met 'Is Everybody Going Crazy?'. Twee megahits in één jaar moet wel onmogelijk zijn, toch? Echt niet! De band scoort met 'Impossible' namelijk hun tweede megahit van 2020.

Het nummer is een ballad en stadionknaller in één. Wat voor gevoel geeft zo'n nummer? Bij 3FM-dj Sander Hoogendoorn is dat verliefdheid. Sander: "Soms denk je dat het niet meer mogelijk is, dat je nooit nog een keer zo verliefd kunt worden. En dan, op het moment dat je het eigenlijk niet meer zag aankomen BAM! Je dacht dat het onmogelijk was..."

Meezinger

Je zou het misschien niet verwachten, maar Nothing But Thieves haalde inspiratie uit hip-hop en r&b voor 'Impossible'. Zanger Conor Mason was geobsedeerd door het ritmes en de melodieën van deze genres. "Ik zal eerlijk zeggen, ik wilde een nummer met grote vocals en een melodie. Een echte meezinger", vertelde hij tegen Annie Mac op Radio 1.

'Impossible' is geproduceerd door Mike Crossey, een Britse producer die o.a. samenwerkte met The 1975, Twenty One Pilots en Foals. Kunnen we meer tracks op het album verwachten zoals deze? "De rest van het album is politiek zwaar en behoorlijk intens. Dit nummer is het tegenovergestelde", vertelde zanger Conor Mason.

Lyric video

Voordat je kunt meezingen, moet je natuurlijk eerst de tekst uit je hoofd weten. Check hieronder de lyric video van 'Impossible'!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie