3FM nieuws

Baby Queen is de nieuwe aanstormende popsensatie

foto: Twitter Baby Queen
  1. Nieuwschevron right
  2. Baby Queen is de nieuwe aanstormende popsensatie

Haar nieuwe single 'Raw Thoughts' is sinds deze week op 3FM te horen, maar wie zit er nou eigenlijk achter de artiest Baby Queen? Je leest het hieronder!

Baby Queen, Bella Latham zoals ze eigenlijk heet, is al een tijdje actief met haar muziek bezig vanuit Engeland, maar is geboren in Zuid-Afrika. De Britse artiest schrijft nummers over problemen waar jongeren tegenaan lopen, zoals depressie en sociale druk.

Doorbraak

In gesprek met Frontview Magazine vertelt Baby Queen over haar doorbraak. "Ik was al een hele tijd bezig met het maken van muziek toen ik mijn producer King Ed ontmoette. Wat een zeer groot pluspunt was voor mij. Door hem werd mijn muziek aan de juiste mensen getipt, waardoor het uiteindelijk opgevraagd werd."

Als voorprogramma van YUNGBLUD zijn virtuele tour, kreeg ze steeds meer erkenning voor haar muziek. Ondertussen wordt haar fanbase The Baby Kingdom alsmaar groter en groter.

Eerlijkheid

Baby Queen vindt het belangrijk om maatschappelijke thema's aan te duiden. Zo zingt ze op 'Pretty Girl Lie' over haar struggle met het imago van hoe meisjes eruit moet zien. Deze thema's gaan gepaard met eigen ervaringen, waar ze eerlijk en open over is. "Dat is juist de grootste kracht van Baby Queen, openheid en eerlijkheid verbindt mensen."

Haar nieuwste single 'Raw Thoughts' gaat over het verdriet van haar ex, dat ze weg probeert te krijgen door veel te hard te feesten.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Nieuwe muziek

Een nieuw album is nog niet aangekondigd, maar het plan is er wel om dit jaar nieuwe muziek uit te brengen. Met 'Raw Thougths' als eerste nummer van 2021, is dat een mooi vooruitzicht!

Ster advertentie
Ster advertentie