Video

EUT met 'What Gives You The Kicks' in de 3FM Live Box

  1. Nieuwschevron right
  2. EUT met 'What Gives You The Kicks' in de 3FM Live Box

Vandaag is het nieuwe album van EUT uitgekomen. Uiteraard zijn ze langskomen bij Sanders Vriendenteam om hun nieuwe track 'What Gives You The Kicks' in de 3FM Live Box te spelen.

Het nieuwe album Party Time van EUT komt vandaag, 19 februari, uit! Speciaal om dit te vieren is de band langsgekomen bij Sanders Vriendenteam (deze week met 3FM-dj Wijnand Speelman). In de 3FM Live Box spelen zij voor het eerst het nummer 'What Gives You The Kicks' live!

Interview

De artwork van het album valt op, het is namelijk de kapotte mond van zangeres Megan. Ze vertelt over haar vorige verjaardag tijdens de lockdown en hoe ze bij al haar vrienden buiten de deur een biertje wilde drinken. "Ik heb natuurlijk best wel wat vrienden in Amsterdam," zegt Megan. Van het één komt het ander, en viel ze midden op straat van haar fiets af. De albumcover laat haar gebroken hoektand en kapotte lip zien. Auw!

Ook vertelde de band dat ze donderdag 4 maart vanuit TivoliVredenburg een concert helemaal gratis gaan livestreamen. Kijken dus!

Luister hieronder het hele interview terug.

'What Gives You The Kicks'

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie