3FM nieuws

Hype voor deze zomer: festivalcampings zonder festivals!

foto: Nathan Reinds
  1. Nieuwschevron right
  2. Hype voor deze zomer: festivalcampings zonder festivals!

Festivals zijn er niet de komende tijd en ja, dat is stom... Maar gelukkig is creativiteit niet te stoppen. Deze hele zomer kun je terecht op campings met een festivalvibe, dé hype van deze zomer.

Even niet naar de Côte d'Azur

Festivals vind je nergens en naar het buitenland reizen is ook nog een beetje tricky. Sommige grenzen zijn al open, maar anderen niet en dekt je reisverzekering wel alles als je toch bent gegaan en onverhoopt terug moet?

Voor veel mensen teveel onzekerheid en een goede reden om het gewoon een keer iets dichterbij huis te zoeken. Maar wél met de vibe van een Lowlands of Best Kept Secret.

Dixi, iemand?

Slapen op een festival, zonder dat er een festival is. Dus nee, geen muziek, maar wat je wel krijgt: te gekke decoratie, kunst, lekker eten, beetje mindfulness, genieten met je vrienden, ravotten in het water en misschien 's avonds wel chillen bij een kampvuurtje. In Emmen opent festivalorganisator ID&T camping 'Tijdloos', maar ook het hele Wildeburg-terrein wordt omgetoverd tot familiecamping. Daarnaast kun je onder de rook van Nijmegen terecht bij 'Camping de Wereld', een familiecamping met festivalgevoel.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Zo worden er twee problemen tegelijkertijd opgelost: Jij hebt toch nog een beetje dat festivalgevoel te pakken én tegelijkertijd geef je festivalorganisatoren en hun leveranciers de kans om toch nog te doen waar ze goed in zijn. Winwin!

Ster advertentie
Ster advertentie