Podcasts

"Effe op vakantie, ouwe!" Dat kan nu met de podcast van 3 Op Reis

foto: BNNVARA
  1. Nieuwschevron right
  2. "Effe op vakantie, ouwe!" Dat kan nu met de podcast van 3 Op Reis

Een podcast van 3 op Reis? Jawel! Chris Zegers en Jennifer Hoffman dromen in de splinternieuwe 3FM podcast 'De koffer in met 3 op Reis' weg naar de meest bijzondere en mooiste bestemmingen.

Grote avonturen in het buitenland liggen voorlopig niet in het verschiet. Hoe de toekomst van reizen eruit gaat zien door de coronacrisis, daar kunnen we alleen maar over speculeren. Maar één ding is zeker: we verlangen massaal naar dat avontuurlijke reisgevoel. Daarom graven ze in 'De koffer in met 3 op Reis' in de doos vol reisherinneringen.

Tien vaste vragen

In elke aflevering staat één land centraal en krijgen de crewleden van het programma tien vaste vragen voor hun kiezen. Welk lokaal gerecht zou bijvoorbeeld op alle Nederlandse menukaarten moeten staan? Waar kan je op de bestemming écht niet mee aankomen? En welke cruciale reistips heeft de crew in petto voor jou als luisteraar? De podcast onthult de do's en don'ts van een bestemming en levert legendarische anekdotes op.

De Kakkerlak van Chris

Chris: "Als we op reis zijn voor 3 op Reis, zouden we het liefst een webcam in de koffer gooien om iedereen live mee te nemen op onze reizen. We beleven namelijk zoveel mooie reisavonturen die we graag willen delen, maar daar is de zondagavonduitzending echt te kort voor.

Verhalen als 'hoe een kakkerlak in de Colombiaanse jungle mijn mond in liep, terwijl ik lekker lag te dromen' zijn niet te filmen, maar wel goed te vertellen. In onze nieuwe podcast 'De koffer in met 3 op Reis' delen we al onze avonturen, belevenissen en ervaringen achter de schermen. Zo nemen we de luisteraar toch een beetje mee in onze koffer."
Abonneer je via je favoriete podcast-app en/of luister hieronder gelijk de eerste aflevering met bestemming: Bhutan.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie