Naar homepage
3FM nieuws

Sander zoekt uit: Hoe maak je de perfecte popsong?

  1. Nieuwschevron right
  2. Sander zoekt uit: Hoe maak je de perfecte popsong?

Is het mogelijk om het ULTIEME popnummer te maken? 3FM-DJ Sander gaat samen met behulp van zijn vriendenteam de uitdaging aan om de perfecte track te maken. Moet er een gitaarsolo inzitten, een funky baslijn of hebben de drums de overhand? It's up to you!

Whoop Whoop!

Op de tweede dag van Sanders ultieme popnummer doet Noortje ook een duit in het zakje en belooft hiermee gegarandeerd hitpotentie... Kan niet misgaan toch?

De eerste geluiden

Sander bijt het spits af door zelf achter het drumstel te klimmen en een voorzetje te geven voor de ultieme poptrack!

Arno de aannemer

Natuurlijk is een goede fundering voor een track ook belangrijk, Sander benoemt Arno tot de spreekwoordelijke aannemer die het nummer in goede banen zal leiden. De conclusie: "Ga op zoek naar welk instrument je wil horen en in welke stijl je dat wil," aldus Arno.

De perfecte track

Sander kwam op het idee na een bericht van huizensite Funda, die zelf het perfecte huis wil gaan maken aan de hand van alle gezochte informatie van de websitebezoekers. Hartstikke leuk natuurlijk, maar kun je dat ook met een liedje doen? De komende tijd gaat Sander samen met luisteraars, artiesten en collega-dj's op zoek naar alle elementen die de perfecte track nodig hebben.

Sander needs you!

Om het liedje te maken heeft Sander wel jouw hulp nodig! Wat zoek jij in een track en wat maakt een nummer extra vet volgens jou? Laat het hem horen via de 3FM App tussen 06:00 uur en 10:00 uur, want alle input is belangrijk: dus alles kan en alles mag!

Ster advertentie
Ster advertentie