3FM nieuws

Eefje de Visser luistert via telefoon naar primeur van nieuwe single op 3FM

  1. Nieuwschevron right
  2. Eefje de Visser luistert via telefoon naar primeur van nieuwe single op 3FM

3FM-dj Kevin van Arnhem sprak Eefje de Visser over de release van haar nieuwe muziek. Ze vertelt over 'Zwarte Zon', de eerste track van het nieuwe album. En als je nummer voor het eerst op de radio wordt gedraaid en je niet bij een radio in de buurt bent? Dan luister je toch gewoon via de telefoon!

'Zwarte Zon'

De eerste track van het nieuwe album is eindelijk de wereld in geslingerd. "Het is mijn bedoeling geweest om een beetje een zwoele, elektronische pop-plaat te maken." Eefje noemt het anders dan haar vorige plaat. "Op de vorige plaat had ik een andere manier van songwriting, met veel noten, woorden en ritme. Nu heb ik ervoor gekozen om het iets eenvoudiger te maken."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Eefje laat veel achter

Video niet beschikbaar

De nieuwe track gaat over het afsluiten van een oude periode en het ingaan van een nieuwe periode. Eefje: 'Ik heb een nieuw team om me heen verzameld, ik ben verhuisd naar een ander land." Deze zomer staat Eefje de Visser op Pukkelpop in België en op Into The Great Wide Open op Vlieland. Ongetwijfeld gaat ze daar nieuw werk laten horen.

Ster advertentie
Ster advertentie