Naar homepage
3FM nieuws

Bekijk vanavond de Song van het Jaar-special op NPO3 met optredens van o.a. Froukje, Goldband en MEAU

foto: 3voor12
  1. Nieuwschevron right
  2. Bekijk vanavond de Song van het Jaar-special op NPO3 met optredens van o.a. Froukje, Goldband en MEAU

Vorige week werd de Song van het Jaar uitgereikt, met een gigantische aanwezigheid van Nederlandse popartiesten, waarvan bijna allemaal 3FM Talents, in de top 10. Helaas kon het door bekende redenen dit jaar geen live evenement zijn, maar Froukje, Goldband, MEAU en Hang Youth kwamen toch naar de Maassilo in Rotterdam voor een live optreden. Deze zijn vanavond te zien in een 3voor12 Song van het Jaar-special op NPO3 om 23:45.

3FM Talents

De hoogst scorende artiesten van de top 200 van de Song van het Jaar 2021 laat ongekend veel Nederlandse popartiesten zijn, waarvan veelal 3FM Talents. Met name Froukje en Goldband domineren de top 10, met natuurlijk de nummer 1 voor 'Ik Wil Dansen' van Froukje. Maar ook 'Onbezonnen' en 'Niets Tussen' scoren hoog. Ook Goldband staat met drie nummers in deze top 10: 'Noodgeval', 'Tweede Kamer' en 'De Langste Nacht'. Daarnaast is er ook veel gestemd op 3FM Talents S10 en Antoon: 'Adem Je In' eindigde op nummer 7 en

'Hyperventilatie' op 9. met 'Adem Je in' op nummer 7. MEAU, onlangs benoemd tot 3FM Talent, is een gigantische hoge binnenkomer met 'Dat Heb Jij Gedaan' op nummer 13, de hit die direct een 3FM Megahit scoorde en al bijna 8 miljoen streams aantikt.

Hulde aan de Nederlandse popartiest!

Check hieronder de hele lijst.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

3voor12 Song van het Jaar-special

De topscorers van het jaar, Froukje, Goldband, MEAU en Hang Youth, reisden dan ook alsnog af naar de Maassilo in Rotterdam voor live optredens ter ere van hun succes. En daar kan jij vanavond van meegenieten, om 23:45 bij NPO3.

Ster advertentie
Ster advertentie