3FM nieuws

Bekijk vanavond de Song van het Jaar-special op NPO3 met optredens van o.a. Froukje, Goldband en MEAU

foto: 3voor12
  1. Nieuwschevron right
  2. Bekijk vanavond de Song van het Jaar-special op NPO3 met optredens van o.a. Froukje, Goldband en MEAU

Vorige week werd de Song van het Jaar uitgereikt, met een gigantische aanwezigheid van Nederlandse popartiesten, waarvan bijna allemaal 3FM Talents, in de top 10. Helaas kon het door bekende redenen dit jaar geen live evenement zijn, maar Froukje, Goldband, MEAU en Hang Youth kwamen toch naar de Maassilo in Rotterdam voor een live optreden. Deze zijn vanavond te zien in een 3voor12 Song van het Jaar-special op NPO3 om 23:45.

3FM Talents

De hoogst scorende artiesten van de top 200 van de Song van het Jaar 2021 laat ongekend veel Nederlandse popartiesten zijn, waarvan veelal 3FM Talents. Met name Froukje en Goldband domineren de top 10, met natuurlijk de nummer 1 voor 'Ik Wil Dansen' van Froukje. Maar ook 'Onbezonnen' en 'Niets Tussen' scoren hoog. Ook Goldband staat met drie nummers in deze top 10: 'Noodgeval', 'Tweede Kamer' en 'De Langste Nacht'. Daarnaast is er ook veel gestemd op 3FM Talents S10 en Antoon: 'Adem Je In' eindigde op nummer 7 en

'Hyperventilatie' op 9. met 'Adem Je in' op nummer 7. MEAU, onlangs benoemd tot 3FM Talent, is een gigantische hoge binnenkomer met 'Dat Heb Jij Gedaan' op nummer 13, de hit die direct een 3FM Megahit scoorde en al bijna 8 miljoen streams aantikt.

Hulde aan de Nederlandse popartiest!

Check hieronder de hele lijst.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

3voor12 Song van het Jaar-special

De topscorers van het jaar, Froukje, Goldband, MEAU en Hang Youth, reisden dan ook alsnog af naar de Maassilo in Rotterdam voor live optredens ter ere van hun succes. En daar kan jij vanavond van meegenieten, om 23:45 bij NPO3.

Even over iets anders. Wist je het al? Dit jaar komt het Glazen Huis weer terug.

3FM Serious Request 2022

3FM Serious Request zamelt dit jaar samen met jou geld in voor Het Vergeten Kind. Van 18 t/m 24 december staan de radiozender en alle online en social kanalen van 3FM volledig in het teken van de actie en wordt er 24 uur per dag live radio en online content gemaakt vanuit het Glazen Huis in Amersfoort bij De Nieuwe Stad. 3FM-dj’s Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Rob Janssen zetten zich een week lang samen met Nederland in om zoveel mogelijk geld op te halen voor de 100.000 vergeten kinderen van ons land.

Vraag een plaat aan, doneer of kom in actie. 3FM Serious Request is te volgen op NPO 3FM en de online kanalen van de zender, 24 uur per dag op televisie op NPO 1 extra en via dagelijkse updates op NPO 1 en NPO 3. Bezoek 3fm.nl/seriousrequest voor meer informatie.

Vraag een plaat aan!

Doneer

Kom In Actie

Over Het Vergeten Kind


Ster advertentie
Ster advertentie