3FM nieuws

Coloray op Sziget: "Het wordt één grote trip"

foto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. Coloray op Sziget: "Het wordt één grote trip"

In de hulst van de nacht brengt de Nederlandse Coloray de FreeDome stage op Sziget naar hogere sferen. Vlak voordat het audiovisuele spektakel losbarstte, sprak 3FM-dj Jamie met Raynor.

Een grote trip

Om 02:15 staat Coloray op de line-up. Laat?! Helemaal niet, volgens Raynor: "Dit is juist het mooiste moment, dan hebben mensen er juist nog zin in! Beter dan de graveyard-dienst rond 06:00."

Coloray heeft zich zich goed voorbereid op de show, en heeft zelfs een extra persoon meegenomen om het visuele gedeelte van de live-set naar nog veel hoger niveau te tillen. "Het gaat een grote trip worden". Al heeft Coloray nooit eerder op Sziget gestaan, met de zenuwen gaat het nog relatief goed. Al komt het besef dat ze straks voor 15.000 mensen staan - de een na grootste stage van Sziget - ook wel steeds meer binnen.

Check de rest van het gesprek met Jamie hier:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

3FM op Sziget 2023

Al jaar en dag reizen duizenden Nederlanders af naar Budapest om daar te genieten van Sziget. Het grootste muziekfestival van Hongarije. Dit jaar staan onder andere Billie Eilish, David Guetta, Florence + The Machine, Imagine Dragons, Lorde, Mumford & Sons en Sam Fender op het programma.

Jamie Reuter gaat namens 3FM naar het festival om verslag te doen. Dus verwacht epische sfeerbijdrages op de radio, de leukste content op social media, interviews met de beste artiesten en hopelijk weet ze ook nog wat live materiaal los te peuteren. Blijf hier op de hoogte van Sziget 2023.

Voeg jezelf toe aan de 3FM Sziget Whatsappgroep

Ster advertentie
Ster advertentie