3FM nieuws
NTR

Kijk terug: Georgia is co-host op 3FM

foto: 3FMfoto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. Kijk terug: Georgia is co-host op 3FM

De Britse Georgia was te gast bij Vera On Track. Als co-host kiest ze een uur lang de playlist. Ze deelt de muziek uit haar jeugd en tracks die haar hebben geïnspireerd tijdens de opnames van haar derde plaat Euphoric die in juli uitkomt.

Georgia is zangeres, drummer en producer. Ze werkte al samen met o.a Gorillaz en Mura Masa, maar ook solo maakt ze echte club bangers als 'About To Work The Dancefloor' en Started Out'.

Bij 3FM-dj Vera Siemons vertelt ze over haar samenwerking met Rostam. Hij zat jarenlang bij Vampire Weekend, maar producete ook al albums van Carly Rae Jepsen, HAIM, Clairo en Charli XCX. Een dm later zitten ze samen in de studio en ontstaat 'It's Euphoric'. Georgia en Rostam zijn intussen echt besties geworden en die vriendschap is te horen op die nieuwe plaat Euphoric.

Daarnaast blikt Georgia muzikaal terug op haar jeugd en de tracks die jaar als persoon en muzikant door de jaren gevormd hebben. "My parents raised me in rave culture. The idea of collectivity on the dancefloor was amazing to me."

Euphoric mag dan wel klaar zijn. Ze zit ondertussen weer in de studio en is volop bezig met de voorbereidingen van haar live shows.

Dit is Georgia's persoonlijke 3FM playlist:

Prince - I Would Die 4 You
Leftfield - Song of Life
Robyn - With Every Heartbeat
Joni Mitchel - California
Radiohead - There There
Nas - NY state of mind
Madonna - Holiday
Missy Elliott - The Rain
Rosalía - La Combi Versace
Kate Bush - Hounds Of Love

Euphoric komt uit op 28 juli.
Kijk hier de co-host terug!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Vera On Track

Vera Siemons presenteert elke zaterdag- en zondagavond het programma Vera On Track op NPO 3FM, van 19:00​​​ uur tot 22:00​ uur. Luister voor de beste nieuwe muziek, het laatste festivalnieuws en interviews die je een kijkje achter de schermen geven van je favoriete festivals en artiesten!

Ster advertentie
Ster advertentie