3FM nieuws

Vampire weekend maakt bijzondere versie van 'This Life'

foto: Getty Images
  1. Nieuwschevron right
  2. Vampire weekend maakt bijzondere versie van 'This Life'

Het zomerse 'This Life' van Vampire Weekend past natuurlijk perfect bij dit bloedhete weer, maar je hebt uiteraard ook wat afkoeling nodig en daarom heeft de band een uitgeklede versie van de track uitgebracht. Alsof dat nog niet genoeg is, coverden ze ook gewoon even een Bruce Springsteen-klassieker. Check beide nummers hieronder.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Born in the U.S.A.

Voor de cover hebben de heren niet de minste klassieker van Springsteen gekozen. Ze spelen namelijk 'I'm Going Down' van het beroemde Born In The U.S.A.-album uit 1994. 'This Life' hoorde je natuurlijk al vaker voorbij komen op 3FM en was eerder de 3FM Megahit. Volgende week sluiten de heren de tweede dag van Down The Rabbit Hole af en later dit jaar staan ze ook nog eens in de AFAS Live!

Geen Rostam Batmanglij meer...

Dit album is ook het eerste album dat wordt uitgebracht zonder gitarist Rostam Batmanglij. Hij heeft in 2016 besloten om uit de band te stappen om te werken aan solo-projecten. Toekomstige samenwerkingen met zijn oude band sluit hij echter niet uit.

Meer Vampire Weekend?

Kun je geen genoeg krijgen van Vampire Weekend? Deze zomer staan ze op Down The Rabbit Hole en een paar maanden later spelen ze in de AFAS Live. Tot die tijd houden we je zoet met deze artikelen over de band:

- Waarom speelt Vampire Weekend 3x 'A-Punk' in 1 show?
- Vampire Weekend covert Post Malone en het is fantastisch
- Vampire Weekend deelt 2 nieuwe tracks

Ster advertentie
Ster advertentie