Naar homepage
3FM nieuws

Vampire Weekend: alle details over het nieuwe album

  1. Nieuwschevron right
  2. Vampire Weekend: alle details over het nieuwe album

3 mei is het zover: dan kunnen we eindelijk genieten van Father Of The Bride. Het wordt alweer het vierde album van Amerikaanse indie-band Vampire Weekend. Ezra Koenig heeft in een interview wat nieuwe details losgelaten over FOTB. Komen ze...

18 tracks

Lang wachten wordt beloond, want op het nieuwe album komen maar liefst achttien nieuwe tracks te staan! Daarvan kennen we wel al een aantal nummers, zoals ex-3FM Megahit 'Harmony Hall'.

Hans Zimmer

Huh, Hans Zimmer? Wat heeft die nou met Vampire Weekend te maken? In openingsnummer 'Hold You Now' van het album wordt een sample gebruikt van Zimmers' album The Thin Red Line. Dat belooft vast een goede start te worden.

HAIM

Danielle, één van de HAIM-zusjes, doet ook mee! Met Ezra zingt ze een duet genaamd 'Married In A Gold Rush' en ze werkt ook mee aan 'We Belong Together'.

Father Of The Bride

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

En zo gaat 'ie eruit zien! Donderdag 4 april worden de laatste twee singles gedropt voordat je naar het hele album kan luisteren.

Geen Rostam Batmanglij meer...

Dit album is tevens het eerste album dat wordt uitgebracht zonder gitarist Rostam Batmanglij. Hij heeft in 2016 besloten om uit de band te stappen om te werken aan solo-projecten. Toekomstige samenwerkingen met zijn oude band sluit hij echter niet uit.

Meer Vampire Weekend?

Kun je geen genoeg krijgen van Vampire Weekend? Deze zomer staan ze op Down The Rabbit Hole en een paar maanden later spelen ze in de AFAS Live. Tot die tijd houden we je zoet met deze artikelen over de band:

- Waarom speelt Vampire Weekend 3x 'A-Punk' in 1 show?
- Vampire Weekend covert Post Malone en het is fantastisch
- Vampire Weekend deelt 2 nieuwe tracks

Ster advertentie
Ster advertentie