3FM nieuws

Vampire Weekend covert Post Malone en het is fantastisch

  1. Nieuwschevron right
  2. Vampire Weekend covert Post Malone en het is fantastisch

In de categorie covers waarvan je niet wist dat je ze nodig had: Vampire Weekend doet Post Malone! De band waagt zich bij BBC Radio 1 aan 'Sunflower' en tovert het nummer om naar een laidback versie. Check de beelden hieronder.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Harmony Hall Live

Natuurlijk kwamen de heren niet alleen naar de studio om een cover te spelen. Ze speelden ook voor de eerste keer ex-3FM Megahit 'Harmony Hall' live!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Father Of The Bride

Op Instagram plaatste Ezra Koenig een tijdje terug na hun langverwachte terugkeer een enorm statement waarin 'ie uitlegt hoe het zit met alle nieuwe muziek en de lange pauze tussen albums. Je kunt het hier lezen, maar we hebben de hoogtepunten ook hieronder op een rij gezet!

1. Pauze
Hij beseft dat vijf jaar een lange tijd is tussen twee albums, maar hij vindt het tegelijkertijd niet meer dan normaal. "It's a dignified pace for a band that already has three albums in stores, but everyone has their own sense of time. It didn't take longer to record, we just took more time on the front end to chill."

2. Titel
Het album heeft de initialen FOTB gekregen, dat staat voor Father Of The Bride, en het verschijnt op 3 mei. De werktitel? Mitsubishi Macchiato.

3. Aantal liedjes
Er komen maar liefst achttien nummers op het album te staan en het duurt bij elkaar 59 minuten. Ezra: "Het zijn veel liedjes, maar ze horen er allemaal op. Als je het niks vindt kun je er natuurlijk altijd een playlist van maken met maar twaalf liedjes!"

Meer Vampire Weekend?

Kun je nou geen genoeg krijgen van Vampire Weekend? Deze zomer staan ze op Down The Rabbit Hole en een paar maanden later spelen ze in de AFAS Live in! Tot die tijd houden we je zoet met deze artikelen over de band:

- Eindelijk nieuwe muziek van Vampire Weekend!
- Vampire Pakt met Harmony Hall de 3FM Megahit

Ster advertentie
Ster advertentie