3FM nieuws

Martin Garrix maakt soundtrack voor EK Voetbal 2020!

  1. Nieuwschevron right
  2. Martin Garrix maakt soundtrack voor EK Voetbal 2020!

Martin Garrix maakt soundtrack EURO2020

Superster-dj Martin Garrix heeft zojuist bekendgemaakt dat hij de soundtrack gaat maken voor het aankomende Europese Kampioenschap voetbal in 2020. Dat maakte hij bekend tijdens zijn tweede show in de Ziggo Dome. Tijdens de toegift van zijn show liep hij ineens het podium op met de de Henri Delaunay-beker. Dat is de beker die de winnaar van het kampioenschap zal ontvangen.

Walkout muziek

Naast de soundtrack maakt hij ook de muziek waarop de spelers het veld opkomen en hoor je hem tijdens de uitzendingen van alle wedstrijden. Garrix zelf over het nieuws: “It’s an incredible honour to be asked to create the official song for UEFA EURO 2020 and I am so excited to let everyone hear it. Next summer’s tournament will take the fans closer to the action than ever before, and I really hope that my song will make everyone in Europe feel like they are part of it.” Hij zal zijn nieuwe track live spelen tijdens de openingsceremonie in Rome op 12 juni 2020.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

EURO2020

De show van vandaag was toegankelijk voor mensen van alle leeftijden. Vandaar dat er ook veel ouders met kinderen te vinden waren. Voor ieder wat wils tijdens ADE 2019! Amsterdam is trouwens ook één van de 12 speelsteden van het EK 2020. Het Nederlands elftal maakt ook nog steeds kans op plaatsing. Mocht dat gebeuren dan spelen ze minimaal twee wedstrijden in de Amsterdamse Johan Cruijff Arena.

Ster advertentie
Ster advertentie