3FM nieuws

Drumschool Jens haalt 2.200 euro op voor 3FM Serious Request: Lifeline!

  1. Nieuwschevron right
  2. Drumschool Jens haalt 2.200 euro op voor 3FM Serious Request: Lifeline!

Door het hele land worden er verschillende acties opgezet voor 3FM Serious Request: Lifeline. Zo ook door Jens uit Dordrecht. Hij organiseerde afgelopen zondag met zijn drumschool een benefietconcert, en dat is een succes geworden!

'DRUM 4 LIFE'

Onder de naam 'Drum For Life' is Jens en zijn drumleerlingen letterlijk aan de slag gegaan voor Reanimatie in Nederland. Eerder zag je al 3FM-dj Herman bij de voorbereidingen aanwezig was. Dat het belangrijk is dat er geld naar dit doel gaat blijkt wel weer. Een spreker ontving een bericht tijdens het benefietconcert dat iemand in het winkelcentrum om de hoek onwel is geworden en diegene snel gereanimeerd moest worden. Een hartstilstand kan dus op elk moment van de dag plaatsvinden.

FANTASTISCHE OPBRENGST

De handen van Jens doen nog zeer van het tellen (en het drummen), want zijn actie heeft maar liefst €2200,- opgehaald! Dat is het dubbele van het streefbedrag. Hiermee heeft Jens en zijn drumsquad twee AED's bij elkaar geslagen. Een goed voorbeeld van een geslaagde actie dus.

KOM IN ACTIE

Kom ook in actie voor 3FM Serious Request: Lifeline. Wie weet komen de dj-teams dan wel langs jouw actie in de week voor kerst (18-24 december). Benieuwd waar & wanneer ze precies langskomen? Check dat hier.

Ster advertentie
Ster advertentie