3FM nieuws

Zet samen met 3FM-dj Angelique een actie op voor Serious Request: Lifeline

  1. Nieuwschevron right
  2. Zet samen met 3FM-dj Angelique een actie op voor Serious Request: Lifeline

Kom jij al in actie voor 3FM Serious Request 2018? Geen inspiratie? Ne pas de problème! Angelique helpt je graag van jouw huis een thuisrestaurant te maken. Met deze vijf stappen roep je moeiteloos je inner Gordon Ramsey op en zijn die Michelinsterren slechts een formaliteit.

Verzin een fantastisch menu

Video niet beschikbaar

Het eerste ingrediënt voor een succesverhaal is natuurlijk het menu! Wat sowieso niet mag ontbreken: jouw lievelingsrecept. Voeg een paar moeilijke gastronomische termen aan het menu toe, zoals bavarois, beurre manié, eau de vie en quenelles en je wekt zomaar de schijn dat je een échte chef bent.

Maak een event aan op Facebook

Video niet beschikbaar

Een gouden regel in ieder restaurant: gast (zeg nooit klant) is koning. Maar dan moeten ze natuurlijk wel komen! Een beetje hippe kok kan op Facebook niet ontbreken. Maak een event aan voor je thuisrestaurant en nodig alle je vrienden en vijanden uit. Tip: laat je gasten aangeven of ze aanwezig zijn, kan jij precies genoeg inkopen doen.

Zorg dat de tafel gedekt is

Video niet beschikbaar

Het is eindelijk zover! Vandaag ga je geld ophalen voor 3FM Serious Request: Lifeline. Zorg dat je de tafel volgens alle horecaregels dekt. Mes links, vork rechts, en per gang van buiten naar binnen werken. Groot wijnglas voor de rode wijn, kleiner wijnglas voor witte wijn. En een waterglas voor je oma, zodat ze haar medicijnen kan innemen.

Kokkerellen maar!

Video niet beschikbaar

Als je de ingrediënten lekker thuis hebt laten bezorgen is het tijd om te koken. Verwarm de oven vast voor, zorg dat het water lekker pruttelt en bak vervolgens de sterren van de hemel.

O, ja! Vergeet je actie niet aan te melden!

Video niet beschikbaar

Leuke acties moeten gezien worden. Vergeet daarom je actie niet aan te melden op de Kom In Actie-pagina! Het is dé manier om ons op de hoogte te houden en op de pagina kunnen al je gasten een donatie achterlaten. Bon appétit!

Ster advertentie
Ster advertentie