Naar homepage
3FM nieuws

Actie opzetten voor 3FM Serious Request? Rámon doet het voor!

  1. Nieuwschevron right
  2. Actie opzetten voor 3FM Serious Request? Rámon doet het voor!

Wil jij ook in actie komen voor 3FM Serious Request: Lifeline, alleen weet je nog niet hoe? We've got your back! Rámon laat je zien hoe je snel en simpel in vijf stappen in actie kan komen. Open bijvoorbeeld net zoals modegoeroe Rámon je eigen kledingwinkeltje.

Stap 1. Verzamel al je oude kleding

Gooi alle kleding uit de kast en ga op jacht naar oude kledingstukken die je toch niet meer draagt. Laat je ouders, zus, broer, buren, Peter Jan Rens en al jouw Tindermatches hetzelfde doen! Hoe meer kleding, hoe meer je verkoopt, hoe meer geld je ophaalt! Win-win-win.

STAP 2. Nodig al je vrienden uit

Stuur ff een appje naar al je vrienden en nodig ze uit voor dé vintage sale van het jaar. Ook niet onbelangrijk is om je adres te vermelden. (En een datum en tijd is misschien ook wel lekker om te sturen)

STAP 3. Verbouw je woonkamer tot winkeltje

Kies een goede plek uit waar jij de vintage sale gaat houden. Duw de bank aan de kant, gooi je tv uit het raam en verbouw je woonkamer tot een gezellig pop-up winkeltje. Stal de kledingstukken netjes uit en vergeet er geen prijskaartje aan te hangen.

STAP 4. Verkopen maar!

Yes! Je bent he-le-maal klaar voor de vintage sale. Regel een kopje koffie of thee en een lekkere koek voor de bezoekers en die verkoopcijfers vliegen door het dak!

STAP 5. O ja! Vergeet je actie niet aan te melden.

O ja, vergeet jouw actie niet aan te melden op ons Kom In Actie-platform! Aanmelden is binnen drie simpele stappen gepiept. En zo zijn wij op de hoogte van wat jij gaat doen.

Kom in actie voor 3FM Serious Request

Met 3FM Serious Request: Lifeline zet NPO 3FM zich samen met het Rode Kruis in voor het redden van levens. Dit jaar doen we dat voor drie thema’s: reanimatie in Nederland, bescherming tegen natuurgeweld en noodhulp bij oorlog en conflicten.

In de week voor kerst (18-24 december) lopen drie teams met twee 3FM-dj’s vanaf drie verschillende locaties in het land van actie naar actie. Ze gaan lopend door Nederland om op kerstavond aan te komen bij TivoliVredenburg in Utrecht, het hoofdkwartier van de actie. Wil je meer weten of zelf in actie komen, klik dan hier!

Ster advertentie
Ster advertentie