3FM nieuws

De Likt over crowdsurfen en hun actie voor 3FM Serious Request: Lifeline

  1. Nieuwschevron right
  2. De Likt over crowdsurfen en hun actie voor 3FM Serious Request: Lifeline

In actie komen voor 3FM Serious Request: Life kan heel makkelijk zijn. Jordy van De Likt neemt het goede voorbeeld, hij kondigt tijdens Sanders Vriendenteam aan dat hij een boottocht organiseert in Rotterdam. En jij kan daar bij zijn!

Jordy's Serious Rondvaart

Voor 3FM Serious Request: Lifeline heeft Jordy van De Likt een toffe actie bedacht. Hij wil namelijk gaan varen. Maar met wie dan? Nou, misschien wel met jou! Je kan namelijk een bod uitbrengen op een plekje op de prachtige boot van Jordy.

Vaar 2 uur lang door het schitterende Rotterdam, onder de Erasmusbrug door, met muziek én bijzondere verhalen van alle plekken waar Jordy iets heeft meegemaakt. En hoe dat dan ongeveer gaat klinken? Nou, zo dus:

Wil je meevaren? Geef je dan snel hier op.

Jordy heeft er maling aan!

Tijdens optredens van De Likt springen er meer mensen van het podium af dan er op staan. Ook Jordy heeft de smaak goed te pakken wanneer hij van het balkon springt tijdens een show in de Maassilo, en ja.. dat had goed fout kunnen gaan. Luister hieronder het hele interview terug.

'Kingston Town' in de 3FM Livebox

Natúúúrlijk verlieten de mannen de studio niet zonder de 3FM Livebox nog even plat te spelen. Waar die titel vandaan komt? Jordy droomt er gewoon van om daar een keertje rond te lopen. Biertje in de linkerhand, shaggie in de rechterhand.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

MEER OVER 3FM SERIOUS REQUEST: LIFELINE

Met 3FM Serious Request: Lifeline zet NPO 3FM zich samen met het Rode Kruis in voor het redden van levens. Dit jaar doen we dat voor drie thema’s: reanimatie in Nederland, bescherming tegen natuurgeweld en noodhulp bij oorlog en conflicten.

In de week voor kerst (18-24 december) lopen drie teams met twee 3FM-dj’s vanaf drie verschillende locaties in het land van actie naar actie. Ze gaan lopend door Nederland om op kerstavond aan te komen bij TivoliVredenburg in Utrecht, het hoofdkwartier van de actie. Meer weten?

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie