3FM nieuws

Vaar mee met de boottocht van de Likt in Rotterdam

  1. Nieuwschevron right
  2. Vaar mee met de boottocht van de Likt in Rotterdam

In actie komen voor 3FM Serious Request: Lifeline kan heel makkelijk zijn! Sanders Vriendenteam én De Likt geven het goede voorbeeld. Jordy van De Likt heeft een bootje, komt uit Rotterdam en die dingen gaat hij combineren. Jordy vindt Rotterdam vanaf het water misschien wel het mooist en daarom nodigt hij jou uit om met hem mee te gaan.

Hij laat jou de stad vanaf het water zien en onderweg komen jullie zijn vrienden tegen, die een ode brengen aan de mooie havenstad. Er passen maar 6 personen op het bootje, dus wees er snel bij! Maandag 26 november hoor je van ons of je mee mag op Jordy's Serious Rondvaart.

Wat: Rotterdam volgens Jordy en zijn vrienden.
Wanneer: Woensdag 28 november om 16:00
Duur: +- 3 uur
Waar: Delfshaven Rotterdam
Wat kost dat?: Dat bepaal je zelf, je mag namelijk bieden op een plekkie!

Let op: Het bootje is open, dus zorg dat je je warm aankleedt!

Wil je mee varen?

Kom in actie voor Serious Request

Met 3FM Serious Request: Lifeline zet NPO 3FM zich samen met het Rode Kruis in voor het redden van levens. Dit jaar doen we dat voor drie thema’s: reanimatie in Nederland, bescherming tegen natuurgeweld en noodhulp bij oorlog en conflicten.

In de week voor kerst (18-24 december) lopen drie teams met twee 3FM-dj’s vanaf drie verschillende locaties in het land van actie naar actie. Ze gaan lopend door Nederland om op kerstavond aan te komen bij TivoliVredenburg in Utrecht, het hoofdkwartier van de actie. Wil je meer weten of zelf in actie komen voor een van de doelen, klik dan hier!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie