3FM nieuws

'Woman' van Mumford & Sons is deze week 3FM Megahit!

  1. Nieuwschevron right
  2. 'Woman' van Mumford & Sons is deze week 3FM Megahit!

Er komt geen eind aan met Mumford & Sons! Eerst een superspannende actie waarbij Jasper 138 uur aan de lijn bleef hangen, toen de 3FM Mega Exclusive met de band en nu is de track 'Woman' ook nog eens 3FM Megahit!

Woman

In het nummer zingt Marcus over de vrouw waar hij van houdt: hij vindt haar helemaal fantastisch, maar er blijft altijd iets aan haar wat hij niet kan doorgronden. "I can't read your mind though I'm trying all the time // There's something I don't know, I can see it in your eyes // As the night descends, it's always slow again // I am left in awe of the woman I adore, oh"

Het oorspronkelijke idee voor dit nummer kwam van Winston. 'Woman' belandde op een stapel van 40 andere nummers die klaar lagen en toen stuk voor stuk akoestisch gespeeld werden. 'Woman' sprong er zo bovenuit dat ze besloten het nummer op te nemen in het album.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

'Woman' live bij 3FM

Donderdag 9 mei gaf Mumford & Sons een exclusief privé optreden voor Jasper en zijn vrienden en familie. Laat het nou nét zo zijn dat 'Woman' daar ook gespeeld werd!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie