3FM nieuws
NTR

Elektronica by Vera: de playlist!

foto: Marie Wanders
  1. Nieuwschevron right
  2. Elektronica by Vera: de playlist!

Je kent 't wel. De zaterdagavond is begonnen, je bent aan het chillen met vrienden, alleen of op je werk en kan wel een beetje peper in je reet gebruiken. Voor die situaties draait 3FM-dj Vera elke zaterdag een dikke elektronische track, speciaal voor jou.

Elektronica by Vera

Om al Vera's gedraaide pareltjes te bundelen is er nu de Elektronica by Vera afspeellijst! Men neme: elektronische sound, ruimschootse bass en een open mindset. Laat dat feestje maar komen.

Bekend en onbekend

Artiesten van alle kalibers komen voorbij in dit lijstje, van Jamie XX tot aan Robyn, en van Hot Chip tot aan SOHN. Stiekem gebruikt Vera het ook om wat onbekend talent in de spotlight te zetten, zo ook het kersverse duo Amy Root. Dit Nederlandse dance duo geeft je hét perfecte voorproefje van deze lijst. Benieuwd? Check dan hun optreden van vorige week bij 3voor12. Ook dit duo staat nu in Vera's lijstje!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Vera staat voor het ontdekken van nieuwe muziek en dat is waar deze lijst dan ook voor staat. Wat je ook gaat doen deze zaterdag, laat dat weekend maar komen! Met dit lijstje kun je alles aan.

Ster advertentie
Ster advertentie