3FM nieuws
NTR

Nieuw in het weekend van 3FM: Vera On Track

  1. Nieuwschevron right
  2. Nieuw in het weekend van 3FM: Vera On Track

Dit weekend start 3FM-dj Vera Siemons met haar nieuwe programma in de weekendavonden van 3FM: Vera On Track! Iedere zaterdag- en zondagavond draait haar programma om muziek en het ontdekken daarvan. Hoe? Door middel van festivals!

Eerst laat ze je kennis maken met de artiesten waar ze je later dit jaar mee naar toe neemt op de festivals. Je gaat de acts die over een paar maanden bijvoorbeeld op Best Kept Secret of Lowlands staan als allereerst bij Vera horen. "Het wordt dus veel nieuwe muziek, maar ik wil de luisteraar ook meenemen in wáárom dit klinkt zoals het klinkt, het verhaal achter de tracks en achter de artiesten. Maar net zo goed ook de persoonlijke herinneringen en ervaringen van de luisteraars."

Wat ga je horen?

5 Essential Tracks neemt Vera mee naar het weekend! Zij zal iedere zondag de vijf belangrijkste platen van een bepaalde artiest met jou doornemen. Welke nummers hebben een band of solo-artiest gemaakt tot wie ze zijn? En waarom betekenen deze tracks zoveel voor ze? Je hoort het in 5 Essential Tracks!

In het item Next On Track duik je samen met Vera de komende week in. Wat staat er allemaal te gebeuren in muziekland? Nieuwe releases, toffe concerten op de planning en grote aankondigingen. Of je nu van gitaren, hiphop of dance houdt, je gaat het allemaal horen en zien!

Dussss tune in vanavond, morgen en alle weekenden vanaf nu. Tussen 19:00 en 22:00 uur op 3FM: Vera On Track!

Ster advertentie
Ster advertentie