3FM nieuws

Twenty One Pilots lurkt aan chloor (?!) in nieuwe single

  1. Nieuwschevron right
  2. Twenty One Pilots lurkt aan chloor (?!) in nieuwe single

Daar zijn ze weer hoor: Twenty One Pilots knalt deze week de 3FM playlists in met 'Chlorine'! Het nummer gaat over het drinken van chloor en... wait, what? Waar gaat het nummer over?

THEORIE

Zoals we van het duo gewend zijn zullen we nooit helemaal weten waar de tekst precies over gaat, maar bij de fans vliegen de theorieën alweer in het rond. Eentje daarvan gaat als volgt: "'Chlorine' is a track about the cleansing power that music has on the narrator. Chlorine, while being a deadly chemical, is used to eliminate unwanted substances. As stated in the lyrics, the chemical is compared to a vibe or beat. While the chlorine has poisonous properties and could potentially cause harm, the narrator just can’t get enough."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

WIE IS NED?

Als je denkt dat de lyrics al ingewikkeld kunnen zijn dan heb je de videoclip nog niet gezien. In de clip heeft Ned een belangrijke rol. Ned is een soort furby-achtig poppetje dat soms even langskomt om te kijken hoe het gaat met de jongens. We zien de beide bandleden, Josh en Tyler, een groot zwembad vullen met water. Uiteindelijk toppen ze het zwembad af met chloor waar vervolgens Ned een duik in neemt.

Tyler Joseph heeft verklapt waar dat wezentje precies voor staat. Dat lees je hier.

Zin in nog meer muziek?

Twenty One Pilots is niet de enige artiest die is toegevoegd aan de playlist! Abonneer jezelf op de 3FM Now Playing op Spotify en blijf op de hoogte van de allerlekkerste muziek van dit moment. Op dit moment kun je je vingers aflikken bij o.a. Billie Eilish, Foals, Sigrid en 3FM Talent Feng Suave!

Ster advertentie
Ster advertentie