3FM nieuws

Sander & Sophie regelen voordeurconcert voor jou

  1. Nieuwschevron right
  2. Sander & Sophie regelen voordeurconcert voor jou

Sander & Sophie gaan in de week van 18 tot en met 24 december in lockdown voor 3FM Serious Request: The Lifeline. Daarvoor hebben ze een actie bedacht, namelijk het 'voordeurconcert'! Ze willen hiermee jou heel graag in het zonnetje zetten en een muzikale oppepper geven. Check snel wat je moet doen om een concert te krijgen van je favoriete artiest.

GEEF JE OP!

Hoe leuk is het als de deurbel gaat en daar staat ineens 3FM-dj Jorien Renkema? Zij neemt een iPad mee waarop je één van je favoriete 3FM-artiesten kan zien die een mini-concert speciaal voor jou geeft? Dus, ken jij iemand die wel een muzikale oppepper kan gebruiken of die de in het zonnetje wil zetten, of die live muziek gewoon heel erg mist? Of denk je, joh dit verdien ik zelf!

Geef je dan snel op voor het voordeurconcert en wie weet staat Froukje, Lucas Hamming, Marnix Emanuel, The Vices, Wies of Lex Uiting wel voor jouw deur een concert te geven.

3FM SERIOUS REQUEST: THE LIFELINE 2020

Met 3FM Serious Request: The Lifeline 2020 komt 3FM dit jaar in actie voor het Rode Kruis dat medische hulpverleners ontlast en verspreiding van corona tegengaat. Hier vind je meer over het doel van dit jaar. In de week voor kerst (van 18 t/m 24 december) gaan drie dj-teams in lockdown vanaf Vliegveld Twenthe Evenementenlocatie om geld in te zamelen voor het Rode Kruis.

Hoe jij kan helpen? Doneer, kom in actie of loop mee vanuit huis met The Lifeline en laat je sponsoren.

DONEER NU KOM IN ACTIELOOP MEE!

Ster advertentie
Ster advertentie