Naar homepage
3FM nieuws

Zomerse 'This Life' van Vampire Weekend is 3FM Megahit

foto: Getty Images
  1. Nieuwschevron right
  2. Zomerse 'This Life' van Vampire Weekend is 3FM Megahit

Het kan bijna geen toeval zijn toch? 24 graden, een strakblauwe lucht en een heerlijk zonnetje: hét moment om het zomerse 'This Life' van Vampire Weekend tot 3FM Megahit te benoemen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Samenwerking

Op de track hoor je naast het typische uptempo Vampire Weekend-gitaarwerk ook nog een gastvocalist. Danielle, van de band HAIM, heeft op dit album een groot aandeel en verzorgt bij 'This Life' de achtergrondzang.

Maar ondanks al die vrolijkheid zit er ook een donker randje aan de track, want het nummer gaat over een relatie die niet helemaal lekker loopt en eigenlijk al ver boven zijn houdbaarheidsdatum heen is: "You’ve been cheatin’ on, cheatin’ on me / I’ve been cheatin’ on cheatin’ on you / But I’ve been cheatin’ through this life / And all its sufferin’ / Oh, Christ / Am I good for nothin'?"

18 tracks

Het laatste album van Vampire Weekend verscheen alweer zes jaar geleden, maar lang wachten wordt beloond, want op het nieuwe album Father Of The Bridge komen maar liefst achttien nieuwe tracks te staan! Van het album, dat op 3 mei verschijnt, kennen we wel al een aantal nummers, zoals ex-3FM Megahit 'Harmony Hall'.

Meer Vampire Weekend?

Kun je geen genoeg krijgen van Vampire Weekend? Deze zomer staan ze op Down The Rabbit Hole en een paar maanden later spelen ze in de AFAS Live. Tot die tijd houden we je zoet met deze artikelen over de band. Oh ja, abonneer je gelijk even op de 3FM Now Playing-lijst op Spotify voor de allernieuwste tracks!

- Waarom speelt Vampire Weekend 3x 'A-Punk' in 1 show?
- Vampire Weekend covert Post Malone en het is fantastisch
- Vampire Weekend deelt 2 nieuwe tracks

Ster advertentie
Ster advertentie