3FM nieuws

Deze fans ontmoetten hun idool en waren compleet starstruck

foto: Bullet-Ray
  1. Nieuwschevron right
  2. Deze fans ontmoetten hun idool en waren compleet starstruck

Wie héél erg veel van muziek houdt, heeft al snel een favoriete artiest. Heel af en toe loop je een van die artiesten ooit wel eens tegen het lijf. En als je dan pech hebt, eindigt de ontmoeting met een gigantische blunder en eeuwige spijt...

Je hebt namelijk mensen die gewoon zenuwachtig zijn op zo'n moment, maar ook mensen die ineens volledig in de stress schieten en écht niet meer weten wat ze met zichzelf aanmoeten. We vroegen een aantal 3FM-luisteraars of ze wel eens zoiets hadden meegemaakt. Well, they sure did!

Down you go

Starstruck zijn is iets wat je vaak compleet overvalt. Dat hoef je Romy (18) niet meer te vertellen: zij viel spontaan van een kruk af toen ze in een tv-studio ineens oog in oog stond met Shawn Mendes. Romy: "Ik zat met m'n rug naar de bar toe en keek naar Humberto Tan, die iemand interviewde. Toen ik me omdraaide om cola te pakken, zag ik dat Shawn al klaarstond voor zijn momentje in de show. Ik keek 'm dus ineens recht in z'n ogen en schoot zo erg in paniek dat ik van de kruk af flikkerde. Iedereen keek om, Shawn moest keihard lachen... Het was best ongemakkelijk." Achteraf zwaaide Shawn nog wel naar haar, dus "het was het allemaal waard hoor, haha!"

Leuk dat je leeft

Manou (19) schrok iets minder hard, maar was nog steeds behoorlijk overdonderd toen ze The Script ontmoette na een concert in Paradiso. Noem het een gebalanceerde mix tussen 'zenuwen' en 'ongeloof'. Ze nam wat foto's met de band, die door trillende handjes niet helemaal goed lukten, en het enige wat ze uit haar strot kreeg was 'thank you for being alive'. Een zinnetje waar Danny van The Script een beetje om moest lachen (en zij eigenlijk ook wel). Manou was op dat moment veel te gestresst om echt door te hebben wat er gebeurde, pas op de terugweg besefte ze het: "Ik heb in de auto echt de hele tijd zitten huilen, haha!"

Mooi rood is niet lelijk

Liv (17) kreeg tijdens een soundcheck de kans om Rou van Enter Shikari te ontmoeten. Dat was op zichzelf al nervewrecking, maar de concertzaal zelf besloot ook om de ontmoeting nog net even wat lastiger te maken. Liv: "Ik was echt kapot nerveus. Ik was spontaan m'n kennis van de Engelse taal kwijt en m'n poseerkunsten lieten ook wel wat te wensen over. Tot overmaat van ramp gingen op het moment dat de foto genomen werd, alle zaallampen uit en de rode podiumlichten aan. Sta je dan met je extra rode kop... Ik heb de hele avond nog na staan trillen op m'n benen."

Heb jij zelf ook ooit zo'n situatie meegemaakt? Deel 'm op #3FM of in de Facebook-comments!

Ster advertentie
Ster advertentie