3FM nieuws

Duke Dumont en Ebenezer verenigen hun krachten voor 'Inhale'

  1. Nieuwschevron right
  2. Duke Dumont en Ebenezer verenigen hun krachten voor 'Inhale'

Duke Dumont maakt onze maart op de valreep compleet met een nieuwe track! 'Inhale' is een heerlijk funky nummer. De producer en dj, bekend van onder andere 'I Got U' en 'Real Life', gaat lekker in dezelfde flow door met 'Inhale'.

Lekker zomers

Met de relaxte vocals van Ebenezer en een funky baslijn maakt Duke Dumont er ook nu weer een feestje van. Zijn herkenbare synths komen ook weer terug in 'Inhale'. Al met al geeft het nummer je het gevoel alsof we al midden in juli zitten en het minimaal 25 graden is. Zin in!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

De tekst gaat over een verslaving. Niet aan drugs of sigaretten, maar aan de liefde. "I wanna take you to the crib and cut all the lights out // 'Cause I need your company // And I want it right now, right now, I'mma need another hit // 'Cause I want your love, inhale, exhale, inhale, exhale."

Ebenezer?

Ebenezer is een redelijk nieuwe naam in de muziekindustrie en 'Inhale' kan misschien wel zijn doorbraak betekenen. De 25-jarige rapper uit Engeland bracht al eerder wat eigen muziek uit en liet daarop vooral horen dat hij superstrak kan rappen. Zijn sound is te vergelijken met die van Swae Lee, van Rae Sremmurd. In 'Inhale' zingt hij een stukkie vrolijker dan in zijn eigen tracks en bewijst 'ie dat hij van beide markten thuis is.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Over Duke Dumont

Duke Dumont was jarenlang een dj die de hele wereld over reisde en mocht draaien in de grootste clubs, maar niet met zijn eigen muziek. In 2010 besloot hij daarom zijn eigen tracks te gaan produceren en remixes te maken. Hij leerde zichzelf alle technieken tot in de kleinste details aan. Met resultaat: hij heeft dus al een aantal successen op zijn naam staan!

Ster advertentie
Ster advertentie