3FM nieuws

Lekker hoor! Lorde covert Kanye

  1. Nieuwschevron right
  2. Lekker hoor! Lorde covert Kanye

Lorde hoeft het natuurlijk niet van de nummers van anderen te hebben, maar als ze er dan wat mee doet, doet ze 't goed. Afgelopen week deed ze tijdens haar concert in Chicago twee covers van Kanye West.

'Love Lockdown'

Allereerst speelde ze 'Love Lockdown'. Lekker langzaam en zonder enige vorm van afleiding: geen band, geen backingtrack, alleen Lorde. De gelukkige fans die bij het concert in Chicago waren filmden de zangeres uiteraard terwijl ze de mooie uitvoering deed van de track (en ze waren opvallend stil!).

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

'Runaway'

Helaas zijn de beelden van cover #2, 'Runaway', een stukje minder duidelijk. Toch het bekijken waard, want de audio is prima! Misschien een idee om deze op een nieuw album te zetten, Lorde?! Tegen het publiek riep Lorde tussen de nummers door: "Thanks Chicago! It must be nice to come from the same place as Kanye West."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Fans

Dat Lorde fan is van Kanye West, is nu wel duidelijk. Maar het werkt ook andersom! Kanye heeft namelijk eens geroepen dat hij de boodschappen in de tracks van Lorde awesome vindt. Ook maakte hij al een keer een remix van 'Yellow Flicker Beat', het liedje dat ze schreef voor The Hunger Games.

Ster advertentie
Ster advertentie