3FM nieuws

Ticketmaster stopt met doorverkoopsite Seatwave

foto: Nathan Reinds
  1. Nieuwschevron right
  2. Ticketmaster stopt met doorverkoopsite Seatwave

Goed nieuws! De grote verkoopsite Ticketmaster stopt met Seatwave en Get Me In. Dit waren doorverkoopsites waar uiteindelijk vooral de handelaren van profiteerden, omdat ze de kaartjes doorverkochten voor veel te veel geld. Iets waar de gemiddelde muziekliefhebber heel erg klaar mee was!

Ticketmaster kondigde het maandagmorgen groot aan in een blog op hun website met de tekst: "We hebben naar jullie geluisterd!" Ze leggen uit dat ze snappen dat het op deze manier simpelweg niet werkt. "We begrijpen dat je het zat bent dat anderen de tickets voor je neus wegkapen en doorverkopen voor veel te hoge prijzen."

Marktplaats voor tickets

Wat ze dus willen gaan aanbieden is een soort marktplaats voor tickets. Een plek waar jij gemakkelijk jouw ticket kan kopen en verkopen voor de originele prijs of minder. Deze website wordt begin 2019 gelanceerd in Europa. Nog even wachten dus, maar ze zijn wel per direct gestopt met Seatwave.

Hoe deze markplaats precies gaat werken moeten we nog maar zien, maar dit is in ieder geval een stappie in de juiste richting! Kan Michiel ook weer rustig slapen...

Ster advertentie
Ster advertentie