3FM nieuws

Er is een grote Destiny's Child reünie op komst met álle ex-leden

  1. Nieuwschevron right
  2. Er is een grote Destiny's Child reünie op komst met álle ex-leden

Er is niks leuker dan een comeback van je favoriete artiest, toch? Maar nog beter is het als een iconische groep, die al jaren uit elkaar is, besluit om een reünie aan te gaan. En het lijkt erop dat dit voor een van dé girlbands uit de vroege 00's gaat gebeuren.

Coachella 2018

Afgelopen jaar zei Beyoncé haar optreden op het beroemde festival Coachella af omdat ze het te druk had met het baren van een tweeling. Oké, goed excuus. Maar dit moest ze dit jaar dus goed maken en daar heeft ze een hele bijzondere manier voor bedacht. Daar lijkt het tenminste op...

Vandaag is de volledige line-up voor Coachella 2018 naar buiten gekomen en naast The Weeknd en Eminem is inderdaad Beyoncé een headliner. Maar waarom verdenken al haar fans Beyoncé dan van een Destiny's Child reünie? Nou, dat zullen we je even uitleggen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Het bewijsmateriaal

Ten eerste is het dit jaar twintig jaar geleden dat het debuutalbum van Destiny's Child uitkwam. Een jubileum en reünie in één? Zou kunnen! Daarnaast hebben alle oude meiden, van Kelly en Michelle tot aan de original Destiny's Child-leden LaToya and LaTavia, tijd. Hun solo-albums zijn of net af of ze hebben een 'rustjaartje' ingelast.

Ook is Coachella het festival van surprise samenwerkingen. Het is dé trend om tijdens je optreden opeens nog drie andere mega artiesten op het podium uit te nodigen. Dit is dan ook één van de redenen waarom het festival zo populair is: je krijgt vaak meer dan dat er op het affiche staat. En dan is er ook nog even deze tweet met een verzameling van foto's die afgelopen maand opeens allemaal opdoken bij de zangeressen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Live meekijken

Heb je nog meer hints nodig? Nee he? De Destiny's Child-liefde lijkt sowieso nog vrij sterk tussen alle ex-leden. Beyoncé doet standaard een medley tijdens haar optredens en in 2013 kwam de groep ook al eens samen voor de Super Bowl. Dit jaar lijkt het voor 't eerst een samenkomst te worden van ál Destiny's Children.

En er is een fijne een bonus voor de Nederlanders die in april niet in Californië te vinden zijn: optredens van Coachella zijn altijd live te volgen via YouTube!

Ster advertentie
Ster advertentie