3FM nieuws

WIES in de 3FM Live Box: “Dit is toch wel echt het mooiste wat ik toe nu toe heb meegemaakt.”

foto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. WIES in de 3FM Live Box: “Dit is toch wel echt het mooiste wat ik toe nu toe heb meegemaakt.”

Daar zijn ze weer, WIES bij Sanders Vriendenteam. Jeanne, Dan en Tobias maakte er een heerlijke ochtend van door hun nummer 'Leugenaar' te spelen in de 3FM Live Box. Een nummer met een speciale betekenis. Daarna speelde WIES de hit 'Soms Is Het Te Laat'. Heel toevallig kwam dit nummer bijna precies twee jaar geleden uit.

Het Is Een Wies

Na het uitbrengen van hun debuutalbum Het Is Een Wies heeft de band niet stilgezeten: “We hebben echt het geluk gehad dat we zes hele mooie shows hebben mogen spelen. Het was flink balen dat de maatregelen weer werden aangepast, zo vlak voor Paradiso Noord.

Toch heeft de band fijne herinneringen aan de shows over gehouden: “Het mooiste wat ik tot nu toe heb meegemaakt is dat mensen echt je teksten woord voor woord staan mee te zingen of te schreeuwen.

Video niet beschikbaar

Leugenaar

Het nummer 'Leugenaar' heeft een speciale waarde voor Jeanne: “Het gaat over het hebben van twee gezichten. In het verleden had ik iemand in mijn omgeving die ook twee gezichten had en die heb ik daar eigenlijk een beetje aan verloren. Dus ik zat in een spagaat van die vriend die ik kende en die ik had en de persoon die het ook bleek te zijn.”

Het nummer is dus bedoeld voor wanneer je iemand in je omgeving hebt die anders is dan dat je dacht. “Om het beter te kunnen begrijpen heb ik dit liedje geschreven, ook vanuit zijn perspectief. Ik besef dat ik het geluk heb om dingen op deze manier te kunnen verwerken en dat is natuurlijk niet voor iedereen zo.“

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Soms Is Het Te Laat

Naast het nummer 'Leugenaar' komen ze ook weer terug met een bekende: “Twee jaar geleden werd 'Soms Is Het Te Laat' een mega hit en toen dachten we, dan is het toch wel heel mooi nu het album uit is om deze nog een keer lekker te gaan raggen in de Live Box", aldus Jeanne.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Even over iets anders. Wist je het al? Dit jaar komt het Glazen Huis weer terug.

3FM Serious Request 2022

3FM Serious Request zamelt dit jaar samen met jou geld in voor Het Vergeten Kind. Van 18 t/m 24 december staan de radiozender en alle online en social kanalen van 3FM volledig in het teken van de actie en wordt er 24 uur per dag live radio en online content gemaakt vanuit het Glazen Huis in Amersfoort bij De Nieuwe Stad. 3FM-dj’s Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Rob Janssen zetten zich een week lang samen met Nederland in om zoveel mogelijk geld op te halen voor de 100.000 vergeten kinderen van ons land.

Vraag een plaat aan, doneer of kom in actie. 3FM Serious Request is te volgen op NPO 3FM en de online kanalen van de zender, 24 uur per dag op televisie op NPO 1 extra en via dagelijkse updates op NPO 1 en NPO 3. Bezoek 3fm.nl/seriousrequest voor meer informatie.

Vraag een plaat aan!

Doneer

Kom In Actie

Over Het Vergeten Kind


Ster advertentie
Ster advertentie