3FM Talent artiesten

WIES

  1. Nieuwschevron right
  2. WIES

Ze zijn één van de grote talenten van de Popronde 2019 en met hun scherpe Nederlandstalige elektronische pop pakken ze live iedereen in. Dat terwijl ze nog maar 1 officiële single uit hebben, namelijk 'Soms Is Het Te Laat'. Genoeg reden voor 3FM om ze tot 3FM Talent te bombarderen.

WIES 3FM Talent

De band bestaat uit de drie vrienden Jeanne, Jasper en Tobias die elkaar vonden voor een schoolproject op het Conservatorium van Amsterdam. Het klikte zo goed dat ze nadat het project voorbij was elkaar niet los konden laten. Wat uiteindelijk resulteerde in WIES. Ze hebben de Amsterdamse Popprijs 2018 en Grote Prijs van Nederlands 2019 in hun zak en zijn nu klaar om hun vleugels verder uit te slaan.

'Soms Is Het Te Laat'

Het nummer is geschreven door Jeanne en ze kan het nummer is één woord omschrijven: 'verandering'. Met het liedje kijkt de band terug op het middelbare schoolleven, en dan niet de uren die je op school meemaakte, maar juist daarbuiten. Het gaat over die spannende tijd op de middelbare school, verandering en heimwee.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Meer 3FM Talent?

Wil je nog meer nieuw talent ontdekken? Dat kan via de 3FM Talent Playlist. Duik er eens in, zet 'm aan en ontdek!

Ster advertentie
Ster advertentie