3FM nieuws

Pip Blom met 'Keep It Together' in de 3FM Live Box

foto: 3FMfoto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. Pip Blom met 'Keep It Together' in de 3FM Live Box

Een Nederlandse band met internationale allure, opgepikt door gigantische internationale tijdschriften, en vandaag staan ze gewoon in de 3FM Live Box! Dit gaat natuurlijk over Pip Blom, die binnenkort met een nieuw album komt. En dan mag een optreden in de 3FM Live Box uiteraard niet mag ontbreken.

Quarantaine studio

De band is tijdens lockdown naar Engeland gereisd om muziek op te nemen, maar door de strenge regels moest de band wel heel interessant in quarantaine. Ze krijgen een volledig uitgeruste studio, maar ze mogen hier niet uitkomen voor twee weken.

Ze houden zich netjes aan de regels en blijven allemaal binnen zitten. Ze hebben hier ook wel een belangrijke les geleerd: ruziemaken heeft weinig nut als je toch met elkaar opgescheept zit. "Je moet het daar wel gewoon leuk hebben", en zo is dat!

Nieuwe plaat

Het album Welcome Break komt op 8 oktober uit, maar wat kunnen we hiervan verwachten? De eerste single 'Keep It Together' laat al wat horen, maar toch beschrijft Pip het als "Titanic Indie-pop".

"Hoewel de muziek vrolijk klinkt, blijft het schip wel ten onder gaan", net als de muzikanten op de Titanic die de mensen kalm probeerden te houden. Een echte plaat voor deze tijd dus!

Check het volledige interview hieronder en het optreden van de band.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie