3FM nieuws

Lucas Hamming covert 'Ik Wil Dansen' van Froukje

foto: 3FMfoto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. Lucas Hamming covert 'Ik Wil Dansen' van Froukje

Lucas Hamming staat vandaag in de 3FM Live Box met een wel heel unieke cover van Froukjes 'Ik Wil Dansen'. Natuurlijk mag hij nog een eigen nummer spelen, waardoor jij ook nog eens zijn nieuwe nummer 'Mr. Blue Sky' te horen krijgt.

Hedendaagse Rock 'n Roll

Het nieuwe nummer 'Mr. Blue Sky' heeft Lucas stiekem voor de pandemie al geschreven toen hij op Bali was. Hij wilde ook heel graag dat het een echt feestnummer zou zijn, maar de wereld had even andere plannen.

Lucas noemt het dan ook zeer passend een "pre-lockdown party anthem". En een party anthem is het zeker, wat alleen maar mooi is nu alle clubs en kroegen weer open mogen!

Ironsich genoeg heeft hij alleen nog geen gebruik gemaakt van deze nieuwe versoepelingen. Hij drinkt namelijk al drie weken geen druppel alcohol om zijn stem te besparen: "Rock 'n Roll van deze tijd is discipline en er hard voor gaan".

Nieuw album

Al een hele tijd hint Lucas naar een nieuw album, maar in oktober is het dan eindelijk zo ver! Zijn nieuwe album Postponed (pun intended) komt dan uit én in November begint zijn nieuwe clubtour.

Tussen november en december kun je hem door het hele land zien, dus trek je dansschoenen maar alvast aan en warm je beentjes maar vast op! Ter opwarming hoor je ook nog een super-energieke cover van Froukjes 'Ik Wil Dansen'.

Check hieronder het volledige interview én beide optredens!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie