3FM nieuws

Wie komt er donderdag met 'n comeback: Adele of Rihanna?

foto: Getty Images
  1. Nieuwschevron right
  2. Wie komt er donderdag met 'n comeback: Adele of Rihanna?

Mysterie, mysterie! Het lijkt erop dat deze week een grote artiest met wat nieuws komt. Maar... wie is het?

Wat zijn de hints?

Eigenlijk is er maar eentje: vijf grote Amerikaanse tv-shows hebben donderdagavond ineens een special guest op het menu staan. Het gaat om The Late Show With Stephen Colbert, Conan, The Tonight Show Starring Jimmy Fallon, Late Night With Seth Meyers en Jimmy Kimmel Live. De grote jongens, dus!

Sommige shows vermelden dat er een 'special guest' komt, sommigen noemen een 'musical special guest'. Entertainmentplatform Pop Crave meldt dat het om een vrouw gaat, maar daar wordt dus nergens melding van gemaakt. Het zou zelfs om vijf verschillende personen kunnen gaan, maar da's dan wel érg toevallig.

Wie ligt 't meest voor de hand?

Drie namen zoemen rond: Beyoncé, Adele en Rihanna. Beyoncé valt eigenlijk meteen al af, want die heeft er net een rondje promo voor The Lion King op zitten. Dit zou een gek moment zijn voor een surprise comeback.

Adele dan? Zij sloot in januari nog het bedrijf waarmee ze haar tours financiert én bazuinde eerder al rond dat ze een paar jaar vrij wil nemen om te moederen over haar zoontje Angelo. Kom er maar in, Rihanna.

Vorige week was er al wat buzz rondom de zangeres, toen ze op Instagram ineens het account van Spotify ging volgen en het streamingplatform postte haar nummer 'Where Have You Been?' in hun Instagram Story. In januari liet de zangeres al weten dat ze een flink eind was met haar negende album, dus die zou inmiddels bést af kunnen zijn. Donderdag meer!

Ster advertentie
Ster advertentie