3FM nieuws

Zo volg je 3FM Serious Request: Never Walk Alone

  1. Nieuwschevron right
  2. Zo volg je 3FM Serious Request: Never Walk Alone

3FM Serious Request: Never Walk Alone gaat van start! Van 13 t/m 18 april zetten de 3FM-dj's zich 24/7 in om geld in te zamelen voor het Rode Kruis en de coronacrisis. Hoe volg je 3FM Serious Request dag én nacht? Dat vind je hier!

Het startschot van SR20: Never Walk Alone

Op maandag 13 april start 3FM Serious Request: Never Walk Alone. De week zal beginnen met 3FM-dj Sander Hoogendoorn in de ochtend vanaf 06:00, waarbij je elke 6 uur een andere 3FM-dj hoort.

Dit is de programmering:
06:00-12:00 Sander Hoogendoorn
12:00-18:00 Timur Perlin
18:00-00:00 Frank van der Lende & Eva Koreman

In de nacht hoor je iedere avond een andere 3FM-dj. Met Wijnand, Jorien, Sagid, Mark en Rob.

SR20: Never Walk Alone volgen

3FM Serious Request volg je 24/7 via 3FM.nl/Live en natuurlijk via de Facebook, Instagram, Twitter en YouTube van 3FM, waarbij we je op de hoogte houden van het laatste nieuws rondom het evenement en de acties van het Rode Kruis. Ook zullen er tijdens 3FM Serious Request de hele week toffe livestreams plaatsvinden op YouTube waar je interactief aan kan deelnemen. Houd ook hiervoor de sociale kanalen van 3FM in de gaten om als eerst op de hoogte te zijn van wat er wanneer gaat plaatsvinden.

3FM Serious Request hoor je uiteraard de hele week live op de radio. Zoek de juiste etherfrequentie voor jouw woonplaats en luisteren maar!

Volg SR20: Never Walk Alone ook op tv

Maandag 13 april starten we om 18:40 met een speciale kick-off uitzending op NPO 1. Van dinsdag tot en met vrijdag zal er een dagelijkse update te zien zijn rond 17:54 op NPO 1, daar krijg je de verhalen verhalen van Rode Kruis vrijwilligers, een collecteverslag vanuit het land en de meest bijzondere momenten uit de radiouitzendingen van 3FM Serious Request te zien. Daarnaast is ook de afsluitende show op 18 april te zien via NPO 1.

Hoe kan jij helpen?

Het Rode Kruis heeft jouw hulp hard nodig. Daarom kun je deze actie nu al steunen door te doneren óf een plaat aan te vragen. Klik op de button hieronder!

Doneer nu VRAAG HIER JOUW PLAAT AAN

Ster advertentie
Ster advertentie