3FM nieuws

Deze deelnemers streden voor de 3FM Mega Exclusive met Mumford & Sons

  1. Nieuwschevron right
  2. Deze deelnemers streden voor de 3FM Mega Exclusive met Mumford & Sons

De Britse folkrockband Mumford & Sons geeft donderdagochtend 9 mei een intiem privé-optreden, exclusief voor 3FM. Op een bijzondere locatie in Amsterdam speelt de band een akoestische set waar één gelukkige 3FM-luisteraar samen met 50 vrienden bij kan zijn.

3FM Mega Exclusive: Linecheck

Wie het langs hangt aan het einde van de week, wint een privé-optreden van Mumford & Sons! Zij moeten elk moment van de dag binnen 10 seconden reageren zodra hun naam wordt genoemd. Doen zij dit niet, dan vallen ze af. Valt er iemand af? Dan kan je je direct aanmelden via de 3FM-app door een app'je te sturen met 'Mega Exclusive + je naam + je leeftijd'. Je kunt daarna gebeld worden om mee te doen aan de 3FM Linecheck.

SPELREGELS

Jasper is de winnaar!

De winnaar is bekend! Jasper heeft de 3FM Linecheck gewonnen nadat hij 138 uur en 17 minuten aan de telefoon heeft gehangen voor de 3FM Mega Exclusive met Mumford & Sons.

Deze deelnemers deden allemaal mee

Er zijn al flink wat deelnemers geweest die een poging waagden om het bijzondere optreden te winnen. Alleen ging het de een een stuk beter af dan de ander... Check hieronder hoe lang iedere deelnemer het volhield.

3FM Exclusive

Na succesvolle 3FM Exclusives met o.a. Billie Eilish, Nothing But Thieves en Editors komt 3FM met de 3FM Mega Exclusive: een intiem privé-optreden van een grote act op een bijzondere locatie waar slechts één gelukkige luisteraar samen met zijn of haar vrienden bij kan zijn.

Alleen 3FM-luisteraars maken kans op deze unieke ervaring door met het spel '3FM Linecheck' een week lang te laten zien dat zij deze 3FM Mega Exclusive verdienen. Mumford & Sons is de eerste band die donderdag 9 mei een 3FM Mega Exclusive geeft.

Ster advertentie
Ster advertentie