3FM nieuws

SYML heeft hét perfecte liedje voor regenachtige herfstavonden

  1. Nieuwschevron right
  2. SYML heeft hét perfecte liedje voor regenachtige herfstavonden

Vorige week was Brian Fennell a.k.a. SYML één van de artiesten die op het 7 Layers Festival van Dotan stond. Daar maakte hij meteen indruk. Een hele goede indruk die hij de volgende ochtend bij Domien op 3FM dubbel waarmaakte met zijn liedje 'Where's My Love'.

'Where's My Love'

Het is herfst, het regent en de avonden worden steeds langer. Kruip jij dan ook het liefst met een dekentje op de bank terwijl de druppels tegen je raam tikken? Ja? Nou, dan hebben wij dé perfecte track die je dan moet opzetten. 'Where's My Love', dus!

Het is geen toeval dat dit liedje zo goed werkt in deze tijd van het jaar. Bij Domien in zijn ochtendshow vertelde Brian namelijk dit: "I'm from Washington which is a beautiful place, but it's also very rainy en dark a lot of the year. I just have to look out of my window when I'm writing a song. It fits perfectly with my music."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

De videoclip

De video is minstens zo'n tranentrekker als het liedje. Brian tegen CLASH Music: "Me and Gavin, the videographer, got to talk about our respective projects. He told me about a treatment he'd been wanting to use for a while and I instantly knew it would fit perfectly with 'Where's My Love'. I think the video turned out beautifully simple and incredibly sad, which is perfect for the song."

Wat betekent SYML?

Brian is dan misschien opgevoed in Amerika maar zijn roots liggen in Wales waar hij maar al te graag mee experimenteert. 'Syml' betekend 'simpel' in het Welsh en daar streeft Brian dan ook naar in zijn muziek: simpelheid. Dichtbij je roots blijven en het simpel houden, dat is zijn doel.

Live

Om deze singer-songwriter live te zien heb je helaas echt een tijdmachine nodig naar het 7 Layers Festival van vorige week. Op dit moment staat er namelijk nog niks nieuws op de planning. Maar we beloven je op de hoogte te houden als dit wel het geval is!

Ster advertentie
Ster advertentie