3FM nieuws

Eerste kandidaten Expeditie Robinson bekend: o.a. 3FM-dj Frank van der Lende

  1. Nieuwschevron right
  2. Eerste kandidaten Expeditie Robinson bekend: o.a. 3FM-dj Frank van der Lende

De eerste kandidaten van Expeditie Robinson zijn bekend! O.a. onze eigen Frank van der Lende is te zien in het nieuwe seizoen van het zenuwslopende programma.

'Buitenspelen voor volwassenen'

Toen Frank gevraagd werd voor Expeditie Robinson heeft hij maar kort na hoeven denken. Eigenlijk wist hij het al meteen: "Ik wil dit een keer ervaren. Buitenspelen voor volwassen. Zo zag ik het!" zegt hij. Buitenspelen dus... maar was dat het ook? "Ja en nee. Ik heb echt buiten gespeeld, maar het is een stuk zwaarder en serieuzer dan buitenspelen. Want je moet wel gewoon je eigen eten fixen. Anders heb je niks. En een hut, want anders slaap je niet. Okay en dan trek je het simpelweg niet. Dus zo vrijblijvend als buitenspelen is het zeker niet." vertelt hij. "Het was fantastisch, het was pittig." voegt hij nog last-minute toe.

Bekijk hieronder de officiële onthulling.

Expeditie Robinson XX

Wat je kan verwachten van Frank in het 20e seizoen van de show? "Een kandidaat die er zin in heeft. Een sociaal ‘oliemannetje’. Oftewel: handig met iedereen en iemand die ook handig is met kokosnoten uit een boom jassen."

Vanaf het komende seizoen is Expeditie Robinson niet meer te zien op RTL5. Het programma verhuist namelijk naar RTL4. Niet alleen de zender, maar ook de dag veranderd. Vanaf 1 september is Expeditie Robinson te zien op de zondag- in plaats van donderdagavond om 20:00. In totaal duurt het seizoen 16 weken.

Support Frank

Laat ons even onder onze Instagram post weten wat je van Frank zijn deelname aan Expeditie Robinson vindt. Like of laat een comment achter!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie