Video

Dit doet Dennis Weening tussen de Expeditie Robinson opnames door

  1. Nieuwschevron right
  2. Dit doet Dennis Weening tussen de Expeditie Robinson opnames door

Ook de presentators van Expeditie Robinson zitten een maand lang op een eiland. Maar wat doen zij tussen de opnames door? Frank sprak tijdens zijn show met presentator Dennis Weening over zijn muziekcarrière, Expeditie Robinson en de keer dat hij Bon Jovi NIET wilde interviewen. Ja, écht.

Dennis in Expeditie Robinson

Dennis Weening stapte in 2010 als deelnemer uit Expeditie Robinson. Playing hard to get? Het werkte in ieder geval wel. Hij begon namelijk twee jaar later als presentator van het programma. Na zeven seizoenen neemt Dennis ook nu weer afscheid van de expeditie. Frank pakte natuurlijk zijn kans om vragen te stellen waar iedereen het antwoord wel op wil weten. Wat doen de presentatoren bijvoorbeeld tussen het draaien door?

De man die alles kan

Dat Dennis veel presentatie ervaring heeft wil niet zeggen dat hij ook altijd zin heeft in zijn klussen. Zo mocht hij voor MTV Bon Jovi interviewen, maar dat wilde hij niet! Uiteindelijk is hij wel meegegaan met de collega die het wel zag zitten en dat was maar goed ook... Kon hij namelijk meteen nadenken hoe ze een wel heel awkward foutje konden rechtzetten.

Naast presentatietalent heeft Dennis ook ervaring met het maken van muziek. Zo zat hij in de band Spider Rico, waarin hij zong en gitaar speelde. Hij vertelt over de keer dat hij werd uitgenodigd bij De Wereld Draait Door om een track te spelen die ze de dag ervoor geschreven en gemaakt hadden. Check het interview met de man die blijkbaar alles kan hieronder.

Het hele interview

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie