Naar homepage
3FM nieuws

Ga Gek Voor Je Track: Stuurt Frank Aardvark naar Oostenrijk en Ibiza?

  1. Nieuwschevron right
  2. Ga Gek Voor Je Track: Stuurt Frank Aardvark naar Oostenrijk en Ibiza?

In Ga Gek Voor Je Track geeft Frank van der Lende drie pittige opdrachten aan beginnende artiesten. Voeren zij deze goed uit? Dan winnen ze airtime voor hun liedje op 3FM! Deze week is Aardvark aan de beurt.

Niki Lauda

First things first: waar komt deze bandnaam vandaan? Famke: "Robin zong een keer 'If I was an artwork' in een liedje en wij verstonden 'aardvark', dus toen is dat het gewoon geworden, haha! Zo simpel is het."

Door naar de opdracht. Om 1/3e van hun liedje op de radio te krijgen, moeten ze een duet met Faberyayo fixen. Waarom Faberyayo? Formule 1-legende Niki Lauda is overleden en dat heeft een link met De Jeugd Van Tegenwoordig. In 'Watskeburt?' zit namelijk de lyric ' Twee gezichten, één formule, als Lauda en Niki'.

Aardvark goes Venga Boys

Dag 2 van Ga Gek Voor Je Track stuurt Aardvark naar een Oostenrijks-restaurant en eeuh... Ibiza? Een Oostenrijkse politicus zou zich hebben laten omkopen door een Rus in aanloop naar de verkiezingen. TV-maker Jan Böhmermann - zeg maar de Duitse versie van Arjen Lubach - pikte het nieuws op en zorgde ervoor dat 'We're going to Ibiza' op de eerste plek van de Oostenrijkse hitlijst belandde. Reden genoeg voor Aardvark dus om het nummer ten gehore te brengen in een Oostenrijks restaurant. Of dat gelukt is check je hieronder!

Ster advertentie
Ster advertentie