3FM nieuws

Milou (23) vroeg al haar exen €1,50 voor anticonceptie

foto: Instagram: @miloudeelen
  1. Nieuwschevron right
  2. Milou (23) vroeg al haar exen €1,50 voor anticonceptie

Afgelopen week verscheen er een artikel van Milou Deelen (23) met de kop: "Ik stuurde mijn exen een Tikkie voor de kosten van m'n anticonceptie." Genoeg trigger voor 3FM-dj Herman om haar te interviewen in zijn rubriek: De Drie Vragen. Check hieronder wat haar beweegredenen zijn en of haar actie ook vruchten heeft afgeworpen.

Waarom?

Milou slikt al sinds haar 14e de pil. "Eigenlijk is het best wel raar dat het zo normaal is dat meisjes en vrouwen die pil slikken.” Milou verwijst o.a. naar het aantal hormonen die de pillen bevatten. "Ik ben er voorstander van dat er een mannenpil komt. De verantwoordelijkheid moet gedeeld worden. Als jij geen vader wil zijn…”

Ook Herman is voorstander van een mannenpil. "Laten we het gewoon zes om zes maanden doen. Dat je het ook nog een beetje probeert te balanceren.”

Waarom dan tikkies? “Het gaat gewoon om bewustwording te creëren.” vertelt Milou. "Degene met wie ik het meest seks heb gehad heb ik een tikkie van €12,- gestuurd.” Dit bedrag heeft hij ook netjes betaald.

Slaat Milou niet een beetje door?

Nee, Milou vindt van niet. Mensen hebben het er nu over en dat is het doel. Het gaat Milou dus niet om die €1,50 maar om de bewustwording. Wat haar precieze redenen zijn vertelt zij in het interview onderaan de pagina.

Hoeveel betalingen ontvangen?

Er hebben zelfs mannen betaald die zij geen betaalverzoek heeft gestuurd. Daar was ze alleen maar blij mee. Zo haalde zij meer geld op voor onderzoek naar een mannenpil. Milou heeft het geld namelijk niet zelf gehouden maar gedoneerd. Chapeau!

Check hier het hele interview

Ster advertentie
Ster advertentie