3FM nieuws

Stage lopen en een dik salaris krijgen? Dat kan bij Facebook!

  1. Nieuwschevron right
  2. Stage lopen en een dik salaris krijgen? Dat kan bij Facebook!

Na de zomervakantie is het voor velen weer zover: stage-tijd! Voor welk bedrijf kies je? En hoeveel ga je verdienen op zo'n stage? Die laatste vraag kan ik, redactiestagiaire bij 3FM, vast beantwoorden: weinig. Maar daar denkt Facebook heel anders over. Als je stage gaat lopen bij Facebook, ga je een bedrag verdienen met DRIE NULLEN. Say what?!

Op basis van je studie kies je natuurlijk een stage. Ben je goed met kinderen? Dan ga je waarschijnlijk stage lopen bij een kinderdagverblijf. Is schrijven je passie? Dan kun je bij een redactie solliciteren. De switch van een lekker studentenleventje naar veertig uur per week zwoegen, een rustiger sociaal leven en een lekker minimaal loontje verdienen. Tenzij je bij Facebook solliciteert.

Facebook geeft je een directeurssalaris

Want... *tromgeroffel*... Ga jij stage lopen bij Facebook? Dan ga jij ongeveer 8000 dollar per maand verdienen. Maar dat is het niet enige. Je verhuist naar The States en wordt behandeld als royalty! Gratis ontbijt, lunch, avondeten én snacks. En natuurlijk krijg je ook een mooie kamer, compleet met badkamer. Vervoer zit ook inbegrepen. En alsof dat nog niet genoeg is, wordt er elke maand dus een lekker bedrag gestort op je rekening. Oh ja, ook leuk: het is in Los Angeles.

Waar kan ik solliciteren?

Facebook heeft verschillende vacatures voor stagiaires. Solliciteren kan hier. Maar los van alle voordelen... Hoe ziet een werkdag bij Facebook er dan uit? Dat laten ze je graag zien in dit filmpje.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Niet helemaal hetzelfde

Je moet ambitieus zijn én blijven, dream big, maar stel nou dat het niet helemaal lukt met die Facebook-stage. Dan weten wij nog een superleuke plek! Alright, je moet gewoon met het openbaar vervoer komen en het eten in de kantine is niet gratis (maar wel chill, donderdag hamburgerdag!). Daarnaast heb je super leuke collega's! Als muziek en schrijven jouw passies zijn, solliciteer dan bij 3FM als redactiestagiair. Een bedrag met drie nullen kan je vergeten, maar het is wel awesome. En neem het aan van mij, ik kan het weten. Groetjes van Cherrelle, stagiaire! x

Ster advertentie
Ster advertentie