3FM nieuws

Justin Timberlake knalt tweede track 'Supplies' de wereld in

  1. Nieuwschevron right
  2. Justin Timberlake knalt tweede track 'Supplies' de wereld in

Het was lang wachten, maar ongeveer twee weken geleden bracht Justin voor het eerst sinds lange tijd nieuwe muziek uit. Dat gebeurde in de vorm van de single 'Filthy' en nu is het vervolg er ook: 'Supplies'.

'Supplies'

In de albumtrailer voor Man Of The Woods leek Justin de country-kant op te gaan, maar de eerste twee singles komen daar nog niet echt bij in de buurt. In de tekst van 'Supplies' zingt Justin dat 'ie er altijd wil zijn voor zijn meisje, maar tegelijkertijd hint hij naar een niet zo zonnige toekomst voor onze maatschappij: "I'll be the lie when you can't say it / I'll be the world when you need me / I'll be the generator, turn me on when you need electricity / Some shit's about to go down."

Dat beeld komt ook terug in de video, die aardig wat kritiek lijkt te leveren op de maatschappij en alle wereldproblematiek.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Man Of The Woods

Het zijn de eerste twee tracks van Man Of The Woods, het album dat op 2 februari uitkomt. Een album waarvoor hij natuurlijk weer de hulp heeft ingeschakeld van zijn vaste team Timbaland en Pharrell Williams. In de mini-docu hieronder leggen de drie uit hoe het opnameproces is verlopen.

Justin: "The album has a wide range of sonics to it, but I guess I would describe it as ‘modern Americana’ with 808s."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Tour

Vooralsnog is er alleen een Noord-Amerikaanse tour aangekondigd, maar wij gokken erop dat daarna Europa aan de beurt is. Hopen dat Nederland dan bij hem op het lijstje staat.

Ster advertentie
Ster advertentie