3FM nieuws

Justin Timberlake is terug met zijn nieuwe single 'Filthy'

  1. Nieuwschevron right
  2. Justin Timberlake is terug met zijn nieuwe single 'Filthy'

He's back! Justin Timberlake heeft vannacht zijn nieuwste single 'Filthy' gedropt. Het is de eerste track van het album Man Of The Woods dat op 2 februari uitkomt.

Zijn laatste album The 20/20 Experience komt alweer uit 2013 en sinds de zomerhit 'Can't Stop The Feeling' uit 2016 was het aardig stil rondom de zanger. Maar doordat er hier en daar steeds meer foto's verschenen met zijn vaste muziekpartners Pharrell Williams en Timbaland was het duidelijk: er komt sowieso een nieuw album.

'Filthy'

Ondanks alle previews, die de zanger in de afgelopen week plaatste, die vooral op veel country-invloeden hintte voor zijn nieuwe album, is de track vrij elektronisch. In de video speelt Justin een soort Steve Jobs in het jaar 2028 die op een groot podium een dansende robot presenteert. Het publiek gaat volledig uit zijn dak. Jij ook?

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Man Of The Woods

Over het album dat op 2 februari uitkomt vertelt Justin: "This album is really inspired by my son, my wife and my family. But more so than any album i've ever written it's about where i'm from. It's personal."

In een trailer die Justin eerder deze week deelden wordt het thema van zijn nieuwe album duidelijk. Denk aan bergen, treinen, en kampvuren. Het Wilde Westen maar dan in het 'nu'. Wij zijn heel benieuwd hoe deze country-invloeden passen bij zijn nieuwe sound. We horen het in 'Filthy' nog niet heel erg terug.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie