3FM nieuws

'Golden' van Harry Styles is 3FM Megahit

  1. Nieuwschevron right
  2. 'Golden' van Harry Styles is 3FM Megahit

Deze week is de 3FM Megahit voor niemand minder dan Harry Styles! Deze man brengt al sinds het begin van zijn carrière bij One Direction menig hart op hol, maar zijn uiterlijk is allang niet meer zijn belangrijkste wapenfeit. Zijn single 'Golden' is opnieuw een muzikaal schot in de roos en hoor je deze week extra vaak op 3FM!

Opvrolijker

'Golden' is een luchtig, vrolijk nummer. Ook voor Harry zelf is het een opvrolijker, vertelt hij aan Associated Press: “It’s one of the first songs I wrote when I was making the album and it’s always been a source of joy for me." Dat is niet lastig voor te stellen: als je naar 'Golden' luistert, zorgt dat gegarandeerd voor een glimlach op je gezicht!

Videoclip

De clip van 'Golden' is opgenomen in Italië en daardoor voelt het als een heerlijke vakantie die je de afgelopen tijd misschien hebt moeten missen. “I’d like to think it will maybe cheer a couple of people up," vertelt Harry Styles erover. "It Cheered me up!” Als je fan bent van Harry's looks en zwoele zomeravonden moet dat wel lukken. Check 'm hier:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Meer muziek?

Wil je meer goede, nieuwe muziek? Check dan de 3FM Laat Je Horen-playlist op Spotify!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie