3FM nieuws

Harry Styles' 'Watermelon Sugar' is een ode aan aanrakingen

  1. Nieuwschevron right
  2. Harry Styles' 'Watermelon Sugar' is een ode aan aanrakingen

Voor Timur is het nu al de muziekvideo van het jaar: 'Watermelon Sugar' van Harry Styles. Deze video is een ode aan aanrakingen, da's goed te zien ook.

Video niet beschikbaar

Nostalgie

In de muziek video zie je Harry Styles omringd door vrouwen en, jawel, watermeloenen. De videoclip speelt zich af op een strand en niet zomaar één: dit is hetzelfde strand waar ook de video voor 'What Makes You Beautiful' van One Direction is gefilmd. Daar begon dus het allemaal voor Harry, maar inmiddels laat 'ie wel zien dat hij die fase nu écht wel ontgroeid is.

Veel fans denken dat 'Watermelon Sugar' over orale seks gaat. Harry heeft 't zelf nooit bevestigd, maar als je de video bekijkt wordt er héél weinig tot de verbeelding overgelaten.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Consent king

Ephrata, één van de modellen uit de video, vertelde tijdens een Instagram Live dat ze Harry de bijnaam 'Consent King' heeft gegeven. Tijdens de shoot vroeg hij haar namelijk netjes of hij haar aan mocht raken (ook al is dat ongeveer het hele thema van de video). Andersom gold die norm ook: Harry werd niet op de wang gezoend zonder toestemming! Wel zo netjes.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie